Profil

Malermester Michael Rasmussen ApS – til at stole på

Malermester Michael Rasmussen blev uddannet maler i 1995. I 2007 gik en drøm i opfyldelse, da Michael Rasmussen startede som selvstændig. De første par år gik over al forventning med mange faste kunder og mere arbejde, end man turde drømme om.

Dette medførte, at Malermester Michael Rasmussen i 2011 blev et anpartsselskab. Michael Rasmussen har altid haft sit udgangspunkt i Holbæk, men har gennem tiden været hele Sjælland rundt i forbindelse med forskellige maleropgaver.

Ofte skal man bruge en maler, hvis ikke man selv har tid til at udføre malerarbejdet. Det kan både være en enkelt væg, der skal males eller hele huset, der trænger til en gang maling. Hos Malermester Michael Rasmussen ApS dækker vores kompetencer meget bredt, og alle opgaver tages seriøst.

Kvaliteten i det arbejde vi udfører vægtes meget højt, og vi gør hvad der er muligt, for at vores kunder altid er tilfredse.

Hos Malermester Michael Rasmussen ApS bruger vi altid den nyeste maling af højeste kvalitet, hvilket medfører, at det produkt, der efterlades, altid står skarpt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.