Filt og væv

Opsætning af filt og væv

For nogle er det en videnskab at få opsat filt eller væv, for andre er det svært bare at skulle vælge, om man skal have sat tapet, filt eller væv op. Hos Malermester Michael Rasmussen ApS har vi stor erfaring med opsætning af filt og væv. Endvidere sætter vi en dyd i, at væggen, der tapetseres på, er forbehandlet godt, så det endelige resultat fremstår så flot som muligt. Derfor forbehandler vi altid væggen ved først at slibe den, for derefter at spartle den jævn.

Vi lægger også stor vægt på, at kunden inden opgavens start er rådgivet i et sådant omfang, at det endelige resultat bliver et resultat, som kunden vil være glad for i mange år.

Opsætning af tapet og filt er et personligt valg, og derfor lægger vi hos Malermester Michael Rasmussen ApS vægt på at lave skræddersyede løsninger. Vi tilbyder alle slags farver og tykkelser inden for opsætning af filt og væv. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

De seneste år er der kommet mange nye og forskellige designs. Udvalget og mulighederne er derfor nærmest uendelige. Hos Malermester Michael Rasmussen ApS holder vi os hele tiden opdateret på markedets udvikling, så vi kan være den perfekte samarbejdspartner for dig, når du skal have sat filt eller væv op.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi håber på at høre fra dig.